AfsprakenManager

Partners – van AfsprakenManager

Zaken doen met AfsprakenManager?

Een aantal bedrijven werken samen met AfsprakenManager. Zo is AfsprakenManager destijds (2005) gebouwd in samenwerking met het toenmalige N.I.A., was ELQ Hypotheken N.V. één van de eerste partners en heeft AfsprakenManager de afgelopen jaren prettig samengewerkt met de ING. We bieden u een aantal mogelijke samenwerkingen.

Start uw eigen marktplaats

Bedrijven die de financiële dienstverlening faciliteren, hebben de unieke mogelijkheid een eigen marktplaats voor de eigen leden te exploiteren. Hierbij kunnen leads en afspraken van de reguliere marktplaats verkocht worden, maar ook de distributie van eigen leads is goed mogelijk. Speciaal voor deze bedrijven heeft AfsprakenManager het product INITIATOR gebouwd, waarmee snel en professioneel uw eigen marktplaats wordt ingebouwd in uw, vertrouwde omgeving.

Voorziening voor samenwerkende kantoren

AfsprakenManager voorziet in speciale accounts voor managers die sturing geven aan meerdere kantoren. Een centrale organisatie kan budgeten faciliteren of stimuleren in samenwerking met AfsprakenManager. Met de functie van relatiemanager kan de centrale organisatie online statistieken ziet van budgetten, aankopen en resultaten. Overigens kunnen de relatiemanager geen inhoudelijke gegevens zien, enkel statistieken. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan: info@afsprakenmanager.nl.

Callcenters

In sommige gevallen werken financieel adviseurs samen met callcenters voor de direct opvolging van leads. Adviseurs hebben niet altijd tijd om direct te bellen voor een afspraak en bovendien is het maken van een afspraak een apart vak. AfsprakenManager is in staat om haar leden, de advieskantoren te koppelen aan callcenters. Deze callcenters moeten dan wel partner zijn van AfsprakenManager.

Adverteren op AfsprakenManager

Op AfsprakenManager treft u geen tot weinig advertenties van derden aan. Hoewel er vaak naar gevraagd wordt, is AfsprakenManager niet geschikt voor advertenties. Alleen wanneer een aanbieding in het voordeel zou kunnen zijn voor een groot deel van onze leden, plaatsen we advertenties tegen een vast tarief. Wilt u meer informatie over adverteren op AfsprakenManager, dan vragen we u een e-mail te sturen aan info@afsprakenmanager.nl.