AfsprakenManager

Advieskantoren – Leden van AfsprakenManager

Wat is AfsprakenManager?

AfsprakenManager is een marktplaats voor financiële leads en afspraken met als doelgroep alle financieel advieskantoren in Nederland. AfsprakenManager faciliteert en reguleert maar is geen leverancier.

Waarom AfsprakenManager?

Op zoek naar informatie over verzekeringen, hypotheken en pensioenen starten 84% van de consumenten op internet. Deze markt groeit elk jaar, maar belangrijker nog, het wordt meer en meer ‘gewoon’ zaken te doen via internet. Deze vorm van klantenwerving wordt ook bij de advieskantoren belangrijker.

Maar aan het afnemen van leads en afspraken per contract met een goede leverancier kleven wel enige nadelen. U betaalt vooruit en weet niet exact wat u krijgt. Bovendien moeten de geleverde leads of afspraken wel passen in uw agenda.
Met AfsprakenManager heeft u toegang tot de meeste leveranciers, bepaalt u het moment van afname, kunt u alle gegevens vooraf inspecteren en zijn alle betalingen gewaarborgd.

Transparantie

Op AfsprakenManager staan alle leads en afspraken gereed voor inzage. Zonder enige verplichtingen kunt u het aanbod verkennen. Afname is altijd op uw initiatief. Na afname worden ook contactgegevens van koper en aanbieder uitgewisseld zodat ook hierover geen enkel misverstand kan ontstaan.

Kwaliteit

AfsprakenManager heeft een uniek kwaliteitssysteem: alle resultaten worden nagevraagd na afname en de gemiddelden worden gepubliceerd bij alle merken op de marktplaatsen. Zo kunt u uw ervaringen delen met meer dan 700 collega’s. Eenvoudig en effectief.

Veilige betalingen

Bij AfsprakenManager gebruikt u een rekening-courant systeem. Na transactie worden de betalingen vastgehouden tot na de retourperiode. Hierdoor bent u gewaarborgd van terugbetaling bij retouraanvragen. Een zeer gewaardeerde service van AfsprakenManager. Bovendien garanderen wij in onze voorwaarden dat uw saldo op uw rekening-courant uw bezit blijft.

Een account is gratis

Wanneer u een Wft-vergunning heeft, kunt u zich kosteloos en vrijblijvend registreren bij AfsprakenManager. U krijgt dan inzage in alle marktplaatsen die u na inloggen aantreft. Ook kunt u vrijblijvend de e-mailnotificatie (LeadMelders) instellen die u automatisch waarschuwt wanneer er leads of afspraken binnenkomen in uw opgegeven werkgebied. Instructies voor deze LeadMelders ontvangt u bij uw accountgegevens.

Lid worden?

Dat is eenvoudig. U kunt zich online aanmelden. Maar houdt uw Wft-vergunningnummer gereed, want die is verplicht bij uw inschrijving. En omdat er belangrijke spelregels zijn bij het handelen in leads hebben we algemene voorwaarden. Hierin staat ook het gebruiksrecht van leads beschreven en de waarborg voor uw rekening-courant op AfsprakenManager. ››› Direct aanmelden